nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Monday, October 25, 2010

sambutan hari raya lagi????

pada 23hb oktober telah diadakan majlis sambutan hari raya sekali lagi di okayama university japan
walaupun tak ramai sangat tapi meriah beb
lauk pun sedap2 belaka
sampai tak larat nak habes kan ;p






spot the difference between these picture
picture A

picture B







kata jamuan raya tapi takde makanan pun
kalau nak tengok apa yang disajikan boleh tengok kat link neh
gambar raya fb tu jugak..hehe

ps:kepada individu yang terlibat dialog itu hanya rekaan semata-mata

1 sudah menulis:

athirah ayu said... [reply]

wes...aku single n available la...jgn nak jatuhkn saham aku...kak zati tu yg dah x available...haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...