nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Monday, October 11, 2010

usia adalah nombor

cinta???cinta la paling malas sekali aku nak pikir..ada apa dengan cinta???


actually post neh bukan nak describe kisah cinta aku..tapi kisah seorang kawan aku ni..beliau menghadapi dilema dalam percintaan..ikuti kisahnya di ym yang telah di copy and paste serta diubah-suai sedikit

jejaka_kacak:wei
hg kna tolong aku
aku dlm dilema

shafiq_aroy: tlg?????
talak hal
hg ada mslh apa???

jejaka_kacak:hg kenalkn sume awek2 aku dulu kn?
hg perasan tak depa sume tua dari aku??

shafiq_aroy:laaaa
ada aq kisah pulak awek2 hg 2
tapi tua ke depa 2??
aq rs cm x je
bkn ke miss A 2 sebaya dgn kita ke??

jejaka_kacak:miss A mmg sebaya
tp dia tua sikit dari aku base on day la
dia tua dari aku 1 bulan 4 hari

shafiq_aroy:larhhhh
itu pun jadi isu???
sbulan lebih je kot

jejaka_kacak:sebulan pun die tetap tua dari aku kn
lps tu kn
next awek walaupun tak jadi awek official pn tua gak
miss F tua 5 hari
lepas tu miss I tua setahun

shafiq_aroy:5 hari jadi isu????
haha
kalau yang setahun 2 ok gak jadi isu

jejaka_kacak:hah yg 2 la jadi isunye
skrg neh aku rs aku dah syok kat senior aku la
tua # tahun(atas dasar privacy)
aku rasa aku mcm kena sumpahan awek yg lebih tua je

shafiq_aroy:hahahhahahahahahhahaha
bini tua la hg nnt

jejaka_kacak:vavi!!!!!
aku mnx pndapat
bukan suh hg gelak

shafiq_aroy:ok2
gomen cha
so hg nk tnye aq ape???

jejaka_kacak:patut ke x aku luahkan perasaan aku kt senior aku 2?
aku tak rasa pn die ada hati kat aku
lagi 1
mn ada gurlz nak pkwe muda sgt kn
dah la takde duit
kalau nak dating pn silap hari bulan pakai duit awek

shafiq_aroy:ok..
pada pendapat aku kn
(.................................................isikan tempat kosong..................................................)

sila isikan tempat kosong tu..aku nak pendapat korang macam mana nak membantu kawan aku yang sorang neh

yosha!

love is like wind..we can't see it but can feel it

3 sudah menulis:

Mohd Pariz Ahmad said... [reply]

pada pendapat aku...baik tak payah la...sebab kalu nak uat betoi2 jadi bini...bini ni nak pakai lama...jadi kena la cari yang tahan lama keelestikan nya..(bergetah)..

cik 18 said... [reply]

perghh..bukan men agi..

jap jap..aku buat entry pasal neh arr

shafiq ahmad said... [reply]

@cik 18 - orait2..ku nantikan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...