nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Wednesday, November 3, 2010

back to the right path

seem like aku dah bosan
tapi aku nak gak post sumthing
bagi sesetengah orang mungkin tak menarik
it is all about doa








and yang paling aku amalkan dulu
doa yang bawah ni


doa2 ni la aku banyak amalkan before this
setiap kali lepas sembahyang
tak percaya tanya roomate aku dulu neh
penuh kat bilik aku tampal doa2 neh
espeseli doa pendekat jodoh tu
aku amalkan doa neh then miss f hadir dalam hidupku


pape pun makbulnya doa seseorang tu hanya mengikut kehendak-Nya
usaha kita salah satunya doa la

actly reason aku post entry neh sebab
nak refresh balik
aku dah lama tak amalkan
jangan kufur nikmat shafiq~~~
ye la
dok jepun semua nak express
doa short2 je
tu yang rasa jauh je dari Nya
kan doa neh penghubung antara Pencipta dengan hambaNya
at the same time
miss f pun aku rasa semakin menjauhkan diri
so aku ingat nak amalkan balik
mudah-mudahan perjalanan hidup aku lancar

hidup aku sekarang kucar-kacir
very disaster
the best way is
back to the right path

kan3???

1 sudah menulis:

amad said... [reply]

ak ingt doa pendekat jodoh hg tu, bkn ingt as in hfal, tp ingt ak penah tenampak kt bilik hg hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...