nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Saturday, November 20, 2010

mencari cinta sang merah

aih dah lama rasanya aku tak post entry baru
mesti korang tertunggu-tunggu kan??
pergh bajet seh aku neh

tengok title macam love2 kan??
hah ini bukan love2 yang macam "dia pilih klcc dowh"
sebenarnya nak cari kat tsuyama yang terchinta ini
daun2 merah yang berguguran
yela sekarang ni kat jepun dah musim luruh
kena la cari tempat2 yang boleh ber-autumn-in-my-heart
dengan my lovely miss f
miss f bukan ke kat malaysia???




tapi hasil hari ini kurang berhasil
sebab tak sempat nak explore seluruh tsuyama

so ini la result hasil perjalanan ku
dah macam tulis report daaa








apabila mr kiss disalahgunakan





and akhirnya jumpa juga
tapi tak romantis la kalau dating kat sini
  
tak pela
maybe next time aku berjaya juga jumpa tempat2 yang best
sekarang neh kan mood exam
tak boleh nak jalan2 banyak sangat
ada kete boleh la g tempat best2
neh rxz 10cc je
basikal la tu
mana leh g jauh

ok la my dear
aku exam 2 minggu lagi
so wish me gud luck ye
adioss!!~~~~~

*camne nak wat love2 kat blog ye???

1 sudah menulis:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...