nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Monday, November 1, 2010

open kosen


tak nak describe panjang2
hari tu 30~31 oktober tsuyama kosen buat hari terbuka
macam2 aktiviti yang disediakan
and antara yang paling gah sekali
budak2 malaysia open table hari tu
kami buat bihun sup
tau berapa ringgit??
300yen = RM10 untuk secawan bihun sup
mahal tak??
tapi tu normal la kat jepun
mana dapat bihun sup semangkuk 2 ringgit
kat alor pongsu pun dah kira mahai dah tu

selain tu banyak lagi event2 yang ada
cuma tak larat nak cita sumua
so aku cita dengan video la ye
lagi senang hempa nak paham
by the way
video neh high quality sebab dibuat oleh senpai aku menggunakan canon x4 beliau
tapi aku rasa boleh je convert jadi normal quality
tak kisah la janji boleh tengok dok??



creadit to: wan mohd azri
blog dia click sini 

kenapa aku tak buat video aku sendiri??
sebab aku malas nak edit video
so alang2 senpai aku dah buat aku grab je la
kenapa aku tak post gambar pasal event neh??
sebab lens DSLR aku masih tak best
nak poyo pun tak boleh
so simpan buat kenangan sudah
and lagi satu malas nak edit banyak2
whole 2 days ada 3 4 ratus gambar
naya aku nak edit satu2(kena edit sebab format RAW)
tapi esok lusa aku edit la
sebab lusa cuti
banyak masa nak edit
ok hanya tu je nak cite
nanti aku keluarkan gambar versi kartun
hahahahahaha

3 sudah menulis:

wan azri said... [reply]

hahah...credit kat aku kecik giler tulisan..hahaha

shafiq ahmad said... [reply]

mana boleh credit besaq2..abeh la blog aku..haha

fify said... [reply]

waa..macam best je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...