nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Monday, November 22, 2010

yeah he is me

dalam dok nak exam SPM midterm neh
sempat pulak aku nak post entry
takpelah
juz nak hilangkan tension belajar
walaupun aku tak belajar pun
by the way esok whole japan cuti
so relax2 sudeh

aku nak tanya blog walkers sekalian la kan
masa korang bukak profile fesbuk orang lain
pernah tak tengok gambar2 diorang??
especially yang tak dikenali la

ok aku memang suka tengok pic kat profile orang lain
yela kadang2 bukan aku kenal pun sapa hempa neh
maen add je kan
so tengok la sapa korang neh
bukan stalker okay
I stalker fesbuk miss f je

tapikan kalau hempa perasan la kan
ada sesetengah fesbuk user neh selalu promosi gambar depa
tak kira laki tak kira ladies
ada je picture2 "me!!!","it is me" and macam2 lagi tajuk album depa
dalam album tu penuh gambar2 depa dok posing je

aku tak berkenan sangat tengok gambar2 depa 2
maybe aku tak tau perasaan depa kot
so entry kali ini
aku cuba untuk menghayati perasaan depa2 neh
syok ke post gambar sendiri kat fesbuk???










 ok so apa hempa rasa bila tengok gambar "me" aku 2??
mesti rasa nak muntahkan??
haha
camni gak la aku rasa bila tengok album "me" tu
aku pun tak bubuh "me" dalam album aku
haha

tapikan ada untung gak hempa buat macam ni
senang nak tau sapa hempa
haha

3 sudah menulis:

wan azri said... [reply]

hahaha...kata jer la mu nak promosikan diri...

f ι я α α said... [reply]

best la sbenanye :DD
kalau tgk pose yg klaka msti gelak2

sayy said... [reply]

true, :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...