nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Sunday, January 9, 2011

bila orang dah tag aku, tak kan aku nak wat tak tau kan kan :)

dah sekian lamanya
baru aku teringat senpai aku ada tag aku pasal soklan2 neh
so rasanya adalah sangat manis dan romantis kalau aku jawab kan
soklan tak susah mana
bukan macam spm2007 pun
hanya kbkk yang memerlukan pemikiran jitu dan bergaya

Sijil Pelajaran Malaysia 2011

SUBJEK KBKK

2:40-6:00 petang
2011/1/9

sila jawab soalan berikut dan berikan jawapan paling bernas yang anda fikirkan. jawapan haruslah diisi di ruang yang disediakan.

1. pe bnda yg paling penting dlm hdup korang?
jenuh gak neh aku pikir..sat na nak pikiaq
(20 minit kemudian)
hah dah ada jawapan..benda paling penting bagi aku adalah spender or boxer..cuba la kan tak kira lads ke gents ke keluar pi jalan2 tak pkai ciptaan manusia yang takdak tolok bandingan tu..hang mesti rasa macam tak cukup sempurna je kan..lagi2 pi dating..carca merba oo..
(yes fullmark untuk jawapan ini)

2. benda terakhir korang beli gune dwet sendiri?
 sangat simple soalan ni..sekilas pandang pun je aku boleh jawab..aku beli SPENDER ZARA..haha
3. di mana korang nk melangsungkan perkahwinan korang?  
hah yang neh sangat mencabar..kena pi tanya tuk nujum dulu baru boleh jawab neh..hmm..kat mana ye..takkan kedai spender zara lagi kan..kita perlu jawab dengan kritis dan inovatif untuk meningkatkan produktiviti negara(10markah disitu)..kat mana tu aku tak kisah la..kat malaysia boleh kat jepun boleh..tapi kalau kat jepun neh masyuk sikit..boleh aku book satu flight MAS bawak family ngn kenalan2 mesra aku kan..tapi kalau kat jepun aku nak kawen dengan sapa???
hiasan semata-mata


4. adakah korang sedang bercinta sekarang ?
kalau senpai aku jawab dia cakap family..ok kalau family memang la in love..confirm..tanpa ragu2..tapi kalau yang dengan bukan ajnabi i will say NO KOMEN(macam artis la capik neh...eeuuwww)
*refer this link 

5. berape lame korang akan menyintai kekasih korang? 
saya rasa pihak pengubal soalan harus mengubal semula soalan anda ini ye..sangat abstrak

6. dimane korang selalu jumpe kekasih korang ?
of course dekat ZARA..beli spender sama2..sangat sweet2 sour gitu..haha

7. novel/ buku/ majalah yg terakhir korang beli ?
aku penah beli buku ke??ada2..majalah fesyen summer spender ZARA..haha

8. apekah name penuh korang?
ceh senang..MUHAMMAD SHAFIQ BIN AHMAD BIN HASHIM BIN AWANG..shafiq tu maksudnya penyayang yang hot tau..so kepada lads2 nak berkenalan dan ingin shopping 'ehem2' dekat zara boleh contact saye k

9. antare mak n ayah korang, mane korang lg mesra?
anak bongsu yang romantik la katakan..mesti la dengan mak die yang caring tu..hehe

10. namekan org2 yg betol2 korang nk jumpe dlm hidup.
miss F(suddenly i miss her)

11. adekah korang basuh baju sendiri ?
penat je pereka mesin basuh  dok develop idea yang kritis kalau kita tak guna dengan sebaik2nya kan

12. di mane tempat yg korang betol2 nk p?
kemana sahaja yang hati aku ingin pergi..janji ada duet semua aku leh pi..tapi kalau boleh nak g paris ngn miss F..huhu

13. pilih salah satu peluk atau cium?
 kalau dari segi otak aku yang porn neh(pengakuan berani)..aku pilih hug..sebab bila dah hug secara tidak sengaja aku boleh kiss kan..tol x??
kalau dari segi pemikiran waras yang diadun dengan ilmu agama hasil bimbingan hajjah sapiah dan haji ahmad andai tak kawen lagi aku tolak both..cecece


14. beritahu 3 perkare tentang org yg tag korang?
  1. senpai aku
  2. gila kamera
  3. gila perempuan..hahahaha(tipu2)
 15. 5 benda yg korang syg sgt dlm hdup korang
  1. tadi dah tanya kan..hmm spender dan boxer
  2. camera eos kiss x3 aku..(i love u babe)
  3. iphone
  4. rxz(sudah dijual T_T)
  5. miss F..dia la benda dia la orang dia soul..huhu manisnye
  16. 5 lagu korang suke n selalu dengar
aku rasa lebih dari 5 neh..bagi jawapan mudah je la ye..sila click link untuk semua lagu penuh..haha

17. bile tarikh lahir korang n korang sambut besday bile tahun lepas?
10 feb tahun kuda..hah yang ni sedih sikit..actually aku dah lama tak sambut birthday..last aku sambut birthday pun tahun 1997..tu pun share dengan kak,anak saudara aku sekali..sedih kan??aku yang hot ni tak pernah pun ada birthday parti sendiri T_T

lepas tu ada 2 lagi soklan yang nak suh aku tag orang..tapi aku tak tag orang la..haha..cukup la fenomena lelaki hot macam aku neh terhenti disini

orait..harap2 dapat dapat markah tinggi..kalau tak naya je jpa tarik biasiswa aku..haha 

persoalan:ZARA ada jual underwear ke???

3 sudah menulis:

amad said... [reply]

" kalau dari segi otak aku yang porn neh(pengakuan berani).."

mmg berani, terserlah kejantanan spt mn tatkala brmain qwop. pacak ak baca. mmm pshhhh

Sekamar Rindu said... [reply]

salam..

skrg zaman moden....mesin basuh dah ada...

**folloe ur blog..**21

shafiq ahmad said... [reply]

thanks for being my precious 21st follower :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...