nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Tuesday, January 4, 2011

luahan rasa versi kewangan

hai lads and gents
hari ni aku dengan sirius
pegi gym lagi
demi untuk mencapai 6 pack
dengan penuh kesungguhan
ketabahan
serta kekentalan jitu
umpama tulang besi urat dawai
aku dapat melakukan aktiviti angkat berat
sebanyak 70kg
ok la tu kira aku mampu angkat berat badan sendiri
nanti kawen rasanya takde hal nak angkat wife sendiri right??
hopefully my-future-wife aku tak la berat sampai 70kg
kalau tak ceret cirit gak aku nanti
agak2 nye miss f aku 40kg je kot
huhu
gambar hiasan

so sebab hari ni aku over sangat
aku penat gila macam haram
perut pun dah lapaq
dengan pantas aku pi cari member2 aku
ajak pi makan kat luaq
aku, azli dan sorang senpai aku pun pi la makan sushi dekat Kappa Sushi
aku pun dah lama tak makan sushi
especially unagi sushi
ataupun dalam bahasa melayu sanskrit sushi belut
sedap oo00000000000
unagi
nampak sedap kan??
sirius sedap
paling sedap bagi sushi yang murah2
try la cari kat sushi king kalau ada
hahahaha

makan punya makan
tak sedar yang aku dah makan 12 pinggan semuanya
banyak tu oo000
sepinggan 100yen-----kalau 12???
makan sampai lupa anak bini bajet!!

siap kemas2 baju2 sejuk aq terus g dekat cashier awek tu
macam biasa la orang jepun neh
sentiasa senyum kepada pelanggan2 mereka
aku pun senyum la balik macam selalu
dengan harapan dapat no tepon awek tu
haha
aku pun kluarkan la 2000yen untuk bayar apa yang aku makan tadi
celake duit aku tinggal note 1000yen je lagi
nak makan apa lagi 2minggu neh
biasiswa lambat lagi
awek jepun tu ushar je dalam dompet aku
"no money no love" confirm awek tu cakap camtu
cis dasar mata duitan
nasib baik hang lawa
gambar hiasan

berbaki 1000yen aku terus g supermarket
beli barang2 dapur sikit
biasa la orang bujang
kena masak sendiri
bila la aku nak kawen ye
boleh ada orang masakkan untuk aku
damn duit takde nak kawen

dengan duit yang sikit aku beli je la apa2 yang patut
beli ikan sikit
i mean ikan je la
yang lain nanti je la
huuhuu
tapi yang paling penting potato chips
itu wajib sebagai makanan supplement aku diwaktu malam
kali neh 2 balang je aku beli
selalu 6  balang
jimat orang cakap
huhu

dah bayar semua kat cashier yang tak berapa nak cun 2
aku check balik bape lagi duet yang aku tinggal
damn!!
700yen je lagi
confirm mati kebulur aku bulan neh
aih harap2 ada la orang nak beli tv aku neh
desperate gila neh
and kepada kawan aku tu
sila transfer duit dengan segera ye
aku dah miskin tahap papa neh
T_T

1 sudah menulis:

hacimun said... [reply]

wahhh???pegi gymmm. =__="

haha

ok,btw tempe=local kat tempat kitorang.senang nak mengumpat.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...