nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Monday, January 3, 2011

macam mana nak slim??

hari ni cuti winter aku betol2 dah start
sebenarnya dah start minggu lepas
tapi sebab aku ke tokyo dan nagano ber'cuti'
so aku tak consider kat sana bercuti la
mana tak nye
penat nak mampos
aku rasa kait pokok kelapa sawit tak penat macam ni

so hari ni aku hanya habiskan masa senggang aku dengan tengok drama korea je
secret garden
depa kata best
setakat neh
macam best la cite tuh
hehehe

tengah aku dok syok layan cite korea tu
tetiba aku rasa jeles dengan mamat seekor tu
hero cite neh la
aku tak tau nama dia
aku bukan gay pun nak tau nama dia
diulangi AKU BUKAN GAY

kenapa aku jeles dengan hero cite tu walaupun aku bukan GAY???
ok pada aku budak neh agak syle la
dari segi perwatakan dia
kekayaan dia
bajet cool dia
pergh memang menjadi rebutan gadis2 malaya
kalau ada depan mata confirm hempa ladies2 boleh jatuh sakit cinta kalau tengok dia neh

tapi antara semua tu yang paling aku tak puas hati
aku tengok dia kurus
pakai suit ngam2 je dengan dia
pakai sweater pun kemas je
macam dalam gambar kat atas tu

kalau aku pakai suit macam dia
pergh sumpah nampak perut buncit
macam kerbau
kalau pakai sweater pun
nampak macam orang sumo je
orang sumo pun tak macam aku siot
gambar hiasan

so aku pun bertekad
nak jadi kurus gak
dengan pantas aku capai seluar track suit dengan sweater
dengan sneakers adidas
aku terus pegi gym kolej aku
dengan harapan nak kurus
target aku ialah 6 pack
macam jacob twilight
haha
1st time aku pakai photoshop ;p
dulu2 kan
aku tak lah gemok sangat
before aku fly ke jepun
berat aku 60kg je
ideal la kan untuk tinggi 164cm
sampai je jepun
aku tak tau pasal pa
tambah 10kg lagi
orang cakap beras jepun neh lain macam sikit
senang kasi gemok
mungkin pakar pemakanan aku boleh selidik sikit pasal beras jepun neh
and brapa banyak perlu aku makan beras jepun neh
boleh kan cik fazira???
please help me ok

1 sudah menulis:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...