nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Saturday, February 26, 2011

sidang konvension sayang-menyayang

assalamualaikum
pada tarikh yang tak dapat diduga. aku telah pun ditag oleh senpai tersayang ku iaitu wan azri artis jepun berdarah malaya. dia je la dok tak habes2 tag aku. so demi menghormati beliau sebagai senior dalam bidang masak memasak serta DSLR, maka aku akan membalas tag beliau.


1. pernahkah anda rasa 'hot'?
Hot?? Tiada istilah hot bagi aku. Tapi kalau diungkap dengan kata2 manis maka hot adalah seseorang yang bajet 'panas' (lelaki selalunya) yang suka pakai sweater ataupun baju kulit ditengahari rembang sambil buat muka bajet coolnya tetapi pada hakikatnya dok maki2 kenapa hari ni panas terik sangat.

2. upload wallpaper yang anda gunakan sekarang.


3. ceritakan pasal wallpaper tersebut.
sebab beliau adalah live-action actress paling top diakhir zaman ini.
Fakta: lelaki jepun tak kenal pun ozawa maria tu sapa

4. bila kali terakhir anda makan pizza.
Tolong jangan bagi aku lapaq boleh tak. Tak lama je lagi aku nak balik malaya ni. Please stop about halal food here.

5. lagu paling terbaru anda dengar.
Hah yang ni best. Boleh dengar dekat link2 berikut. Sumpah best gua cakap lu. sesuai untuk orang2 yang dok jepun macam aku (lagu 1) dan nak menikah cepat macam aku juga(lagu 2)

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Melayan live-action movie terbaru kak maria mungkin(?)

7. selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa?
Dalam blog aku dipanggilkan capik
Masa merempit orang panggil aku rempit
Masa aku berkasih sayang orang panggil aku sayang
masa orang bersayang sayang dengan aku depa panggil aku cinta
euuww!

Next question suruh aku tag orang lagi. Sorila. Aku tak berminat nak tag orang. Cukup lah sampai sini kontroversi yang aku lakukan.

Till then
Sayonara!

0 sudah menulis:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...