nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Sunday, May 29, 2011

man united kalah tapi 2nd place,. yang lain kalah nombor berapa???

assalamualaikum
kenangan terindah
pagi tadi aku sanggup tak tidur demi menyokong club football paling mantap di England menentang FC barcalona dalam merebut champion league. tapi malang sekali man united gagal merebut piala kedua bagi the red devil. tak pe man u. next time ada lagi. ganbare man u!

ok tu bukan topik yang aku nak cite. sebagai seorang yang kuat ber-manchester united, aku terima banyak kutukkan kerana manu kalah pagi tadi. you know what? yang banyak bising ialah fans2 chelsial, liverfool dan tak kurang jugak arsengugut. aku tau fans-fans club tersebut sangat dengki dengan kelab terhebat england itu. sangap sangat nak tengok manu kalah.

fans-fans macam depa ni kena sedaq bahawa barca yang menang. and barca bukan la mewakili kelab-kelab chelsea, liverpool mahupun arsenal. faktanya barca yang menang. sedar-sedar la diri sikit.

aku kalau fans barca kutuk ok boleh terima. sebab barca memang deserve to win last match. kick-0ff start je aku dah rasa dah macam takde harapan man u nak lawan balik. barca is monster! by the way, congrates to barca!

to manchester united. harap next season boleh buat yang lebih baik. dan kita akan juara sekali lagi untuk next time.

gambatte man u!
glory~glory~glory!

6 sudah menulis:

caliph shuriken said... [reply]

congratz utk man u ^^

Hans said... [reply]

Hidup Barca

Solihin Zubir said... [reply]

haha.. biasala tu...
bg la peluang kt diorg yg terdesak sgt nk tgok MU kalah.. heheh..

Bos said... [reply]

takpa..man u leh cuba lagi tahun depan..hehe..visca el barca..pagi tu kawan bos ckap pisang takkan berbuah 2 kali..hahahaha..!! tapi 2 kali jugak pisang ni berbuah..

Anonymous said... [reply]

dalam citer om putih, iblis kalo jmpa palang salib, dia jdi kecut.

blogtilldrop said... [reply]

Man U kalah maybe sebb strategy kot.. better luck next time... salute to A.ferguson! manage to go that far and won EPL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...