nuffnang

kata-kata indah

"loving you is a crime, then prisons me"

Sunday, June 5, 2011

awak... tolong puaskan saya macam pelacur kelas pertama boleh?

assalamualaikum

bangun pagi-pagi macam biasa blogwalking kejap..lepas tu terbaca dekat blog pak cek biola pasal isteri harus layan suami seperti pelacur 1st kelas. pergh tersentap hati pink ku ini.

apa artikel ni cakap?
“Tanggungjawab isteri bukan saja untuk memasak, mengemas rumah dan menjadi ibu malah turut membabitkan aspek seksual. Lelaki berkahwin dengan wanita yang MENYAMAI atau jauh lebih bagus daripada PELACUR (di ranjang), sudah pasti tidak akan curang."

pergh gila ke apa statement doktor tu? takkan nak samakan wife aku sama macam maria ozawa kot? she is 1st class dowh.

 WIFE≠MARIA OZAWA

ok walaupun aku tak kawen lagi, memang la aku tak tau kehidupan di ranjang tu macam mana. tapi come on la.  takkan la nak guna istilah "pelacur kelas pertama"? ini dah menjatuhkan darjat seorang isteri dowh. ini la kalau bercakap main ikut sedap mulut je.

guna la proper words. even aku rasa tak perlu lah guna istilah pelacur tu. nampak macam hina sangat je wife aku nanti. adoi doktor.

p/s; agak-agak doktor tu layan suami dia macam maria ozawa tak?

sumber artikel: to all wifey, please be a halal maria ozawa for our hubby

2 sudah menulis:

Rozuan Ismail said... [reply]

owh,alamak.saya takut.nape letak link blog sy.haha.tapi its ok.berani kerana benar right.kalau benda tu kita rasa tak sesuai,better kita bagi pendapat.

blogtilldrop said... [reply]

maria ozawa...oh! sapa tuh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...